AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders dinlemek

Kahve falında ders dinlemek

Kahve falında ders dinlemek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sağlık problemleri içinde olacağına yorulur.

Kahve falında ders dinlemek gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında ders dinlemek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden ders dinlemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında ders dinlediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversitede ders dinlemek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek ekmeğinin verimli olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders dinlemek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dersten geçtiğini görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında dersten yüksek not almak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir