AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfta ders dinlemek

Kahve falında sınıfta ders dinlemek

Kahve falında sınıfta ders dinlemek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlendiğini görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sınıfta ders işlediğini görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta derse girmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında sınıfta ders görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfta ders çalışmak dertlerinin dermanını bulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders anlatmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders vermek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir