AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders dinlediğini görmek

Kahve falında ders dinlediğini görmek

Kahve falında ders dinlediğini görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, maddi imkânlarının artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında ders dinlediğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında öğretmenden ders dinlemek çok eğleneceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversitede ders dinlemek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda ders dinlemek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ders dinlediğini görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ders dinlemek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders anlatmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda ders işlemek yapılan hataların düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir