AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda ders dinlemek

Kahve falında okulda ders dinlemek

Kahve falında okulda ders dinlemek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda ders dinlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Kahve falında okulda ders dinlemek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulur.

Kahve falında öğretmenden ders dinlemek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ders dinlediğini görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversitede ders dinlemek ticarette şansının düşeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında ders dinlemek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda derste olduğunu görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulur.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir