AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen timsah görmek

Kahve falında yüzen timsah görmek

Kahve falında yüzen timsah görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzen timsah gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz değişiklikler var.

Kahve falında yüzen timsah görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzerken timsah görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, verimli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında insan yüzlü timsah görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında timsaha binmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir