AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır derisi görmek

Kahve falında sığır derisi görmek

Kahve falında sığır derisi görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sığır derisi gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, küs kimselerin barışacağına delalettir.

Kahve falında sığır derisi yüzmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sığır derisi görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sığırdan kaçmak önemli işler yapacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Kahve falında sığır satın almak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü sığır görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vahşi sığır görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulur.

Kahve falında sığır sağmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir