AnaSayfa / Genel / Kahve falında derinin kalktığını görmek

Kahve falında derinin kalktığını görmek

Kahve falında derinin kalktığını görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında derinin kalktığını gördüyseniz:

  • Belli konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında derinin kalktığını görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Kahve falında ölen birinin mezardan kalktığını görmek bilincin artacağına, kazançlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında mezardan kalktığını görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında sahura kalkmamak istenmeyen olayların olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaza kalkamamak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze kalktığını görmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yataktan kalktığını görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir