AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaza kalkamamak

Kahve falında namaza kalkamamak

Kahve falında namaza kalkamamak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında namaza kalkamamak gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Kahve falında namaza kalkamamak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaza kalktığını görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah namazına kalktığını görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanın ayağa kalktığını görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına inanılır.

Kahve falında toz kalktığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında uçak kalkışı görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir