AnaSayfa / Genel / Kahve falında yataktan kalktığını görmek

Kahve falında yataktan kalktığını görmek

Kahve falında yataktan kalktığını görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yeni bir işe gireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, fedakârlıklar yapacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yataktan kalktığını gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Kahve falında yataktan kalktığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yataktan kalkamamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerinden kalkamamak hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, anne baba duasının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanın kalktığını görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin intihara kalkıştığını görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Kahve falında kalsedon taşı görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kolay yollardan kazanacağına yorulur.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir