AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze kalktığını görmek

Kahve falında cenaze kalktığını görmek

Kahve falında cenaze kalktığını görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, sorunların tamamen biteceğine, endişelerinden kurtulacağına, içine kapanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, dini inançların güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze kalktığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, sevgiliniz veya çocuklarınızla planlar yapmanız ilişkilerinizi güçlendirebilir ya da stresi azaltabilir.

Kahve falında cenaze kalktığını görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek genç kimselere eğitim vereceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında uçağın kalktığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ayağa kalktığını görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağının kalktığını görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında hastanın ayağa kalktığını görmek kasasının ağırlaşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabah namazına kalktığını görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında uçağın kalkışını görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir