AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan kalktığını görmek

Kahve falında mezardan kalktığını görmek

Kahve falında mezardan kalktığını görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan kalktığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Kahve falında mezardan kalktığını görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin mezardan kalktığını görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında sahura kalkmamak yolunun hep açık olacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek kalmadığını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sel kalktığını görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir