AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin bir havuzda yüzmek

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bekar ise evleneceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin havuzda yüzmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında derin havuza atlamak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında derin bir havuz görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında derin havuza dalmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok derin havuz görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında derin havuz görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir