AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin akarsu görmek

Kahve falında derin akarsu görmek

Kahve falında derin akarsu görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında derin akarsu gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında derin akarsu görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalettir.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuya kapılmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işarettir.

Kahve falında akarsudan atlamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda sürüklenmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında akarsu şelale görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, gülen yüzünün de solacağına yorulur.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek yorulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir