AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda sürüklenmek

Kahve falında akarsuda sürüklenmek

Kahve falında akarsuda sürüklenmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, parasının azalacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, makamının ve ününün artacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda sürüklenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında akarsuda sürüklenmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuda altın bulmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalettir.

Kahve falında sıcak akarsu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda balık görmek mülk sahibi olacağına, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda yılan görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duru akarsu görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında akarsu içinde yürümek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir