AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsu şelale görmek

Kahve falında akarsu şelale görmek

Kahve falında akarsu şelale görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, borçlarını bitireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında akarsu şelale gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında akarsu şelale görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şelalenin içine girmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelale altında yıkanmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yapay şelale görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan su şelale görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına rivayet eder.

Kahve falında şelalede ıslanmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında donmuş şelale görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir