AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı deri mont giymek

Kahve falında kırmızı deri mont giymek

Kahve falında kırmızı deri mont giymek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, rızkının çoğalacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, günahlarına tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı deri mont görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz deri mont giymek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri siyah mont giymek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yeni deri mont giymek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında deri mont giymek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil deri mont giymek maddi olarak zarar edeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski deri mont giymek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir