AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri mont giymek

Kahve falında deri mont giymek

Kahve falında deri mont giymek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, duygularının karşılık göreceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında deri mont giymek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında yeşil deri mont giymek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek bereketli işler yapacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında eski deri mont giymek kişinin rahat nefes alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri mont giymek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında yeni deri mont giymek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri siyah mont giymek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz deri mont giymek hayıflanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir