AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri pardesü görmek

Kahve falında deri pardesü görmek

Kahve falında deri pardesü görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında deri pardesü gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında deri pardesü görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri pardesü giymek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işaret eder.

Kahve falında deriyi soymak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tilki derisi görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derisi yüzülmüş yılan görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi görmek ona kavuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında inek derisi görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün derisinin yüzüldüğünü görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir