AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri palto görmek

Kahve falında deri palto görmek

Kahve falında deri palto görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında deri palto gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişilere izin vermeyin.

Kahve falında deri palto giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında deri palto görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi palto görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında lacivert palto görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir palto giymek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında asker paltosu giymek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski palto görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Kahve falında paltolu adam görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir