AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski palto görmek

Kahve falında eski palto görmek

Kahve falında eski palto görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında eski palto gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Kahve falında eski palto görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduklarının eksileceğine inanılır.

Kahve falında mor palto giymek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı palto görmek endişeli durumların son bulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert palto görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına inanılır.

Kahve falında paltoyu kaybetmek anne duasının açılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işarettir.

Kahve falında yırtık palto görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kışlık palto görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi palto görmek şerefli bir hayat süreceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir