AnaSayfa / Genel / Kahve falında paltolu adam görmek

Kahve falında paltolu adam görmek

Kahve falında paltolu adam görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paltolu adam gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında paltolu adam görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek hastalıkların son bulacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında palto unutmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil palto giymek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi palto görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deri palto giymek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında asker paltosu giymek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor palto giymek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir