AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir palto giymek

Kahve falında yeni bir palto giymek

Kahve falında yeni bir palto giymek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir palto giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Kahve falında yeni bir palto giymek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, onlara hayrının dokunacağına alamet eder.

Kahve falında yeni palto giymek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, neşeleneceğine işaret eder.

Kahve falında yeni palto almak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni palto görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil palto giymek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın palto giymek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah palto giymek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bordo palto giymek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir