AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi deri mont giymek

Kahve falında kahverengi deri mont giymek

Kahve falında kahverengi deri mont giymek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi deri mont görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi mont giydiğini görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi mont giymek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil deri mont giymek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deri siyah mont giymek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet eder.

Kahve falında yeni deri mont giymek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir