AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz deri mont giymek

Kahve falında beyaz deri mont giymek

Kahve falında beyaz deri mont giymek mutluluğa ve neşeye, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz deri mont giymek gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Kahve falında beyaz deri mont giymek merdiven atlayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında deri siyah mont giymek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yeni deri mont giymek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri mont giymek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil deri mont giymek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında eski deri mont giymek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, rızıksız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir