AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri kaban görmek

Kahve falında deri kaban görmek

Kahve falında deri kaban görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında deri kaban gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında deri kaban görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işarettir.

Kahve falında kaban kaybetmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, batıl amele işaret eder.

Kahve falında mavi kaban giymek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında siyah kaban almak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir kaban giymek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gri kaban görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kaban almak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sarı kaban görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir