AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kaban almak

Kahve falında yeşil kaban almak

Kahve falında yeşil kaban almak çoluk çocuğa karışacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaban almak gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kaban giymek eski bir davanın tekrar açılacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaban görmek hızlanacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kaban almak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kaşe kaban görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert kaban giymek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kabanını giymek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kaban görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir