AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaban almak

Kahve falında siyah kaban almak

Kahve falında siyah kaban almak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kaban almak gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında siyah kaban görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kaban almak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında siyah kaban giymek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaban görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına delalet eder.

Kahve falında mont kaban giymek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kaban görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir