AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir kaban giymek

Kahve falında yeni bir kaban giymek

Kahve falında yeni bir kaban giymek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hem de zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir kaban giymek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında yeni kaban giymek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kaban giymek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, galibiyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaban giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kaban giymek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kaban giymek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kabanını giymek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir