AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül etek giymek

Kahve falında tül etek giymek

Kahve falında tül etek giymek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında tül etek giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında tül etek giymek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül etek görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül etek görmek rahatsızlık vereceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tül elbise giymek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, zorlukların kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir