AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek

Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek

Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli etek giydiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında çiçekli etek giymek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli etek giydiğini görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çiçekli etek görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çiçekli etek görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik eteği giymek hayat boyu desteği olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bol etek giymek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık etek giymek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir