AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri dükkanı görmek

Kahve falında deri dükkanı görmek

Kahve falında deri dükkanı görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında deri dükkanı gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında deri dükkanı görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında dükkanı su basmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkandan çıkmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanı satmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dükkan değiştirmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan kiralamak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında dükkanı büyütmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlıcı dükkanı açmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir