AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kiralamak

Kahve falında dükkan kiralamak

Kahve falında dükkan kiralamak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan kiralamak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında dükkan kiralamak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine yorulur.

Kahve falında evini kiralamak geçim sıkıntısı yaşanacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ev kiralamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında evini kiraladığını görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir olunur.

Kahve falında villa kiralamak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Kahve falında tarla kiralamak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daire kiralamak kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşyalı ev kiralamak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir