AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan değiştirmek

Kahve falında dükkan değiştirmek

Kahve falında dükkan değiştirmek hayır duaları alınacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan değiştirmek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında dükkan değiştirmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşarp dükkanı görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mal dolu dükkan görmek gün sayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibini görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dükkanını görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit dükkanı görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılan dükkan görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir