AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanı satmak

Kahve falında dükkanı satmak

Kahve falında dükkanı satmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı satmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında dükkanını satmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet eder.

Kahve falında dükkanı satmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan satmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında dükkanda ayakkabı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanın olduğunu görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, saygınlık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halıcı dükkanı görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında dükkanı yıkamak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanda temizlik yapmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir