AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri bileklik görmek

Kahve falında deri bileklik görmek

Kahve falında deri bileklik görmek sonunda maddi zarara gireceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deri bileklik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında deri bileklik görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bileklik takmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek kendisini işine vereceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı bileklik takmak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk bileklik görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bileklik düşürmek uzaktan haberler işiteceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bileklik görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir