AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, gereken sabrı göstereceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, geride bırakacağına, zararların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Kahve falında altın bileklik satmak acıların ve gözyaşının dineceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik çalmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileklik almak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileklik satın almak umutlarının da tükeneceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işarettir.

Kahve falında altın bileklik takmak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye bileklik görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir