AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bileklik görmek

Kahve falında mavi bileklik görmek

Kahve falında mavi bileklik görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ne yapacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi bileklik gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine inanılır.

Kahve falında mavi bileklik görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi bileklik takmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine yorulur.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bileklik görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir