AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye uçmak

Kahve falında dereye uçmak

Kahve falında dereye uçmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dereye uçmak gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Kahve falında arabayla dereye uçmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret eder.

Kahve falında dereye uçmak acıların ve gözyaşının dineceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dere boyu yürümek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında derenin buz tuttuğunu görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında dereye atıldıgını görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Kahve falında dere üzerinden geçmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dere içinde taş görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet eder.

Kahve falında dere görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir