AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereye girdiğini görmek

Kahve falında dereye girdiğini görmek

Kahve falında dereye girdiğini görmek kendisine uğur getireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında dereye girdiğini gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında dereye girdiğini görmek ticaretin önünün açılacağına, geleceğin güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında az akan dere görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, evine bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buz tutmuş dere görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz dere görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında derede kilim yıkamak bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere ve su görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında dere kenarında gezmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir