AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede yatmak

Kahve falında derede yatmak

Kahve falında derede yatmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında derede yatmak gördüyseniz:

  • Bırakın başkaları siz müdahale etmeden gerekeni yapsın.

Kahve falında dere kenarında yatmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında derede yatmak mevki kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında dereyi bulanık görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü dere görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında derelerin taştığını görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hacetinizin giderilmesine işaret eder.

Kahve falında susuz dere görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında dereden su almak iyi şeyler yaşayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında orman içinde dere görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir