AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden atlamak

Kahve falında dereden atlamak

Kahve falında dereden atlamak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında derenin üstünden atlamak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dere atlamak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereden atlamak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin üzerinden atlamak çeşitleneceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet eder.

Kahve falında dere üzerinden atlamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dereye atlamak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini derede görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede yün yıkamak rahatın ve konforun yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir