AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere üzerinden atlamak

Kahve falında dere üzerinden atlamak

Kahve falında dere üzerinden atlamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında dere üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Kendi tarzınızı oluşturmanız gerekiyor.

Kahve falında derenin üzerinden atlamak galibiyet kazanacağına, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında dereden atlamak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dere atlamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında dereye atlamak anne babanın hayır dualarının alınacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında derenin üstünden atlamak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, elini haramdan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dere üzerinden atlamak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere ve yılan görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal deresi görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir