AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere atlamak

Kahve falında dere atlamak

Kahve falında dere atlamak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında dere atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında dere atlamak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derenin üzerinden atlamak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, oldukça büyük başarılara delalettir.

Kahve falında derenin üstünden atlamak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında dere üzerinden atlamak hastalıklarının da şifasını bulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında dereye atlamak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereden atlamak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derenin içine girmek sahip olduklarının da çoğalacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dereden su taşımak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir