AnaSayfa / Genel / Kahve falında derenin kuruduğunu görmek

Kahve falında derenin kuruduğunu görmek

Kahve falında derenin kuruduğunu görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında derenin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Kahve falında derenin kuruduğunu görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sebze kurutmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek bolluk içinde yaşayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek büyük bir borcun altına gireceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir