AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yolunun açık olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında patlıcan biber kurutmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurutmalık patlıcan görmek verimli işlere gireceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm kurutmak âlim kişiler arasına gireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kurutmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına alamet eder.

Kahve falında nane kurutmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir