AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede temiz su görmek

Kahve falında derede temiz su görmek

Kahve falında derede temiz su görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, içinin huzurla dolacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede temiz su gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Kahve falında temiz dereden su içmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında derede temiz su görmek uykusuz geceler yaşanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında temiz derede yüzmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz berrak dere görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında temiz derede yürümek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, patron olunacağına alamet eder.

Kahve falında temiz bir dere görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında temiz dere görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında temiz akan dere görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir