AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere suyu içmek

Kahve falında dere suyu içmek

Kahve falında dere suyu içmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dere suyu içmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Kahve falında temiz dereden su içmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında dere suyu içmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereden su içmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında derede su içmek işlerde aksilikler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında akan dereden su içmek rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede temiz su görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına inanılır.

Kahve falında dere suyu görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dereden su aktığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, başarıların çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir