AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede su içmek

Kahve falında derede su içmek

Kahve falında derede su içmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına delalet eder.

Kahve falında derede su içmek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında derede su içmek işlerin devam edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalettir.

Kahve falında temiz dereden su içmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dere suyu içmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Kahve falında akan dereden su içmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dereden su içmek çıkış yolları bulacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede temiz su görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dereden su aktığını görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında su akan dere görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir