AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede alabalık tutmak

Kahve falında derede alabalık tutmak

Kahve falında derede alabalık tutmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kız çocuğunun olacağına delalettir.

Kahve falında derede alabalık tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Kahve falında derede alabalık tutmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında derede alabalık görmek rahat bir hayata sahip olmaya, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alabalık tutmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, düşmanından kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında alabalık havuzu görmek hastalıkların sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında alabalık yemek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alabalık satın almak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük alabalık yakalamak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alabalık görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir