AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı dere görmek

Kahve falında balıklı dere görmek

Kahve falında balıklı dere görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ortak edineceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına tabir olunur.

Kahve falında balıklı dere gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında dereden balık tutmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında dereden balık toplamak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dere balığı görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere içinde balık görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında derede büyük balıklar görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan derede balık görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında derede elle balık tutmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Kahve falında dere ve balık görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir